Tennis

Sabalenka i Swiatek, les dues millors del món, es troben en la semifinal de les WTA Finals

L’altre plaça per la final se la disputaran Pegula i Gauff

Les dues primeres jugadores del rànquing mundial, Aryna Sabalenka i Iga Swiatek s’enfrontaran en una semifinal de les WTA Finals que s’està disputant a Cancun, Mèxic. L’altre semifinal la jugaran Jessica Pegula, cinquena favorita, i Coco Gauff, tercera cap de sèrie.

La bielorussa Aryna Sabalenka, primer cap de sèrie, ha guanyat Elena Rybakina (4) en la continuació del partit ajornat per la pluja el dia abans per 6-2, 3-6 i 6-3 i al finalitzar segona del grup Bacalar s’enfrontarà a la primera del grup Chetumal que és Iga Swiatek. La polonesa ha finalitzat invicte el seu grup al vèncer Ons Jabeur (6) per un còmoda 6-1 i 6-2. En l’altre partit del grup Coco Gauff ha superat amb dificultats Marketa Vondrousova (7) per 5-7, 7-6 (4) i 6-3, i ha acabat segona. La nord-americana jugarà la semifinal contra la seva compatriota Jessica Pegula que va finalitzar primera del seu grup amb un ple de victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)