Handbol

Prova de foc contra el campió

Handbol. El KH-7 BM Granollers afronta amb la màxima il·lusió l’anada de la tercera eliminatòria de la copa europea contra el Konyaalti turc (13 h), el defensor del títol

Emparellat amb el Konyaalti BSK, el vigent campió, el KH-7 BM Granollers no va estar gens afortunat en el sorteig de la tercera eliminatòria de la copa europea, però tot i la dificultat l’expedició vallesana afronta el repte amb la màxima il·lusió. “Ens ha tocat el pitjor rival que ens podia tocar, però ho donarem tot per intentar passar l’eliminatòria. Hem de ser conscients que el resultat d’allà no serà definitiu, i que encara quedaran 60 minuts aquí”, recordava el tècnic Robert Cuesta abans de posar rumb a Turquia. El primer assalt és avui (13 h) a l’Antalya Sport Complex, on la plantilla del Granollers ja es va poder exercitar divendres a la tarda. En aquest escenari el Konyaalti va segellar el títol el curs passat després de vèncer l’Atlético Guardés per un contundent 33-20 i deixar en no res els sis gols de renda de l’equip gallec a l’anada (23-17).

Tot i que en les últimes jornades el Granollers ha perdut Ana González, per motius personals, i Paula Milagros, per lesió, l’equip ha enllaçat dues victòries consecutives a la lliga que l’han impulsat fins al sisè lloc de la classificació. La tornada serà dissabte vinent (12.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)