Handbol

El KH-7 Granollers, contra l’Erice

Handbol. El conjunt vallesà tindrà un altre duel d’exigència en els vuitens de final de la copa d’Europa. L’anada es jugarà a casa el segon cap de setmana de gener i la tornada, a la pista siciliana

L’Handball Erice, de Sicília, serà el rival del KH-7 Granollers en els vuitens de final de la copa d’Europa, segons va determinar el sorteig efectuat ahir al matí a Viena. Serà un altre duel d’exigència per a l’equip vallesà després que en l’eliminatòria anterior deixés fora de combat el Konyaalti turc, el vigent campió, en una eliminatòria força igualada (29-27 i 29-25). Més plàcida va ser la tercera ronda europea per a l’Erice, que va poder disputar els dos partits contra l’Izola eslovè a casa i en tots dos en va sortir victoriós (26-19 i 23-25). En aquest doble duel va destacar l’aportació ofensiva de la italiana Ramona Vesna Manojlovic, autora de 15 gols (8 i 7) entre els dos partits. El BM Granollers jugarà el primer assalt al Palau d’Esports, el 13 o el 14 de gener, i la tornada a domicili, el 20 o el 21 de gener. “L’Erice té un equip amb jugadores molt experimentades, tant a nivell de clubs com a les seves seleccions. Crec que és un equip que aquesta temporada està fent resultats molt bons i sens dubte és un rival perillós que hem de tenir en compte. També hem de ser conscients que la tornada és a casa seva i això sempre dificulta una mica més l’eliminatòria”, va dir ahir el tècnic Robert Cuesta en una anàlisi ràpida sobre el rival.

L’Elx i el Rocasa Gran Canària han quedat emparellats amb el Madeira portuguès i el Jomi Salerno italià, respectivament.

Els emparellaments
KH-7 BM Granollers - Erice (Itàlia)
Madeira (Portugal) - Elx
Ajdovscina (SLO)- Michalovce (SVK)
Jomi Salerno (Itàlia) - Gran Canària
Bjelovar (Croàcia) - Venlo (P. Baixos)
Skopje (Macedònia) - Kynszvart (R. Txeca)
Benfica (Portugal) - Thessaloniki (Grècia)
Ankara (Turquia) - Yalikavasport (Turquia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)