Handbol

El KH-7 BM Granollers surt ben viu de la pista del Konyaalti (29-27)

La tornada de la tercera eliminatòria de la copa d’Europa es disputarà dissabte vinent al Palau d’Esports (12.30 h)

El KH-7 BM Granollers ha flirtejat amb el Konyaalti BSC turc, el vigent campió de la copa d’Europa, i amb una derrota per un ajustat 29-27 ha sortit ben viu amb vista a la tornada de la tercera eliminatòria de la competició continental, dissabte vinent al Palau d’Esports (12.30 h). El partit ha estat molt anivellat i el conjunt de Robert Cuesta ha sabut respondre a les embranzides de les amfitriones. En l’aspecte ofensiu han destacat els 9 gols d’Ester Somaza i els 6 de Martina Capdevila.

La primera meitat ha tingut diverses alternatives. Als 18 minuts, l’equip granollerí, liderat per Martina Capdevila i Ester Somaza, manava per 8-10, tot i que ja havia patit tres exclusions, dues de Lea Kofler. El conjunt local ha posat una marxa més i en el tram final ha obert forat en el marcador (16-13). El Granollers, però, ha replicat i aprofitant els atacs sense portera del Konyaalti ha tornat a justar el resultat (16-15) amb dos gols a porteria buida de Cristina Polonio i Marta Mera.

La segona meitat ha tingut un guió similar. El Granollers ha superat una fase de cert col·lapse (22-18) i a partir de la defensa s’ha tornat a connectar al partit. Amb els gols de Lea Kofler i Carla González ha iniciat el camí de la remuntada, i Capdevila ha restablert l’equilibri als 48’ (24-24). La igualtat s’ha mantingut fins al final, tot i que el Konyaalti ha pogut resoldre el primer assalt amb dos gols de renda (29-27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)