Handbol

Luis Frade, en el set ideal de la Super Globe

Handbol. El pivot del Barça presenta bons registres a Dammam, amb 12 gols de 14 intents

El pivot portuguès del Barça Luis Frade va ser escollit en el set ideal de la Super Globe, que diumenge va coronar per tercera vegada consecutiva el Magdeburg. Aquest guardó suposarà, de ben segur, tot un estímul per a Frade, que aquest curs ha vist multiplicat el seu protagonisme després de la marxa de Ludovic Fàbregas al Veszprém. El jugador portuguès, que té contracte fins al 2024, va presentar bons números a Dammam, amb 12 gols de 14 intents, tot i que no va ser convocat en el primer partit contra l’Al-Noor.

L’equip més guardonat en l’aspecte individual a la Super Globe va ser el Füchse de Berlín, el botxí dels blaugrana en les semifinals, liderat per Mathias Gidsel, escollit el jugador més valuós, a més de ser el màxim anotador (45). Completen el quadre d’honor: Milosavljev (Füchse), porter; Lindberg (Füchse), extrem dret; Nahi (Kielce), extrem esquerre; Magnusson (Magdeburg), lateral dret; Andersson (Füchse), lateral esquerre, i Smarason (Magdeburg), central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)