Esquí

Wellinger guanya la primera prova dels Quatre Trampolins

L’alemany s’ha imposat a Oberstdorf al superar per tres punts al japonès Kobyashi

L’alemany Andreas Wellinger ha guanyat la primera prova del torneig del Quatre Trampolins que s’ha disputat a Oberstdorf, Alemanya. Andreas Wellinger ha sumat 309.3 punts en els dos salts i ha superat per només tres al japonès Ryoyu Kobayashi que h arribat als 306.3. L’alemany, que ha sumat la seva sisena victòria en la copa del món ha fet un gran primer salt de 139,5 m que l’han situat en el primer lloc, i en el segon ha arribat als 128 m. El japonès ha fet 134,5 m en el primer i 129 m en el segon. La tercera posició del podi ha estat per l’austríac Stefan Kraft, el líder de la copa del món amb un total de 298.9 punts i dos salts de 132,5 m i 125 m.

La segona prova dels quatre trampolins es disputarà l’1 de gener a la localitat alemanya de Garmisch Partenkirchen. La tercera serà a Innsbruck (Àustria) el dimecres 3 de gener i tancarà la competició la prova de Bischofshofen, també a Àustria, el dissabte 6 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)