Esquí

Hoerl domina a Innsbruck i s’emporta la tercera prova dels Quatre Trampolins

Kobayashi acaba segon i és el nou líder de la general

L’austríac Jan Hoerl ha dominat les dues mànigues de la tercera prova dels Quatre Trampolins i s’ha emportat la victòria de manera clara a Innsbruck. Jan Hoerl ha sumat un total de 267,5 punts després de dos salts de 134 i 127,5 m, i ha superat per 8,8 punts el japonès Ryoyu Kobayashi que ha acabat segon amb 258,7 punts i salts de 128,5 i 132 m. El podi l’ha completat un altre austríac, Michael Hayboeck, amb 254 punts i 131 i 135,5 m, que ha estat el salt més llarg del dia. Els austríacs han aprofitat que competien a casa i cinc han acabat entre els nou primers.

Ryoyu Kobayashi és el nou líder de la general dels Quatre Trampolins gràcies als tres segons llocs que ha aconseguit en les tres proves disputades. Ha superat en la general al fins ara primer, l’alemany Andreas Wellinger, que només ha pogut ser cinquè a Innsbruck (252.1 punts). El japonès té 4,8 punts més que l’alemany en la classificació, 857,6 per 852,8. El Trofeu dels Quatre Trampolins es tancarà el dissabte 6 a Bischofshofen, Àustria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)