Handbol

El Barça recupera els medallistes europeus

El tècnic del Barça Carlos Ortega ja ha comptat per a la sessió d’entrenaments d’aquest matí amb els jugadors que van pujar al podi en el campionat d’Europa disputat les últimes setmanes a Alemanya. Es tracta de Dika Mem i Timothey N’Guessan, or amb França, Emil Nielsen, plata amb Dinamarca, i Jonatahan Carlsbogard i Hampus Wanne, bronze amb Suècia. Només ha faltat a la sessió el francès Melvyn Richardson, absent perquè acaba de ser pare. També s’ha incorporat als entrenaments Tomas Svensson, que formava part del cos tècnic de Suècia.

Per a la foto de retrobament s’hi han afegit Thiagus Petrus i Haniel Langaro, que han estat campions de Centre i Sud-Amèrica amb la selecció del Brasil.

Dissabte, duel d’alçada contra el Bidasoa

El Barça reprèn la competició aquest mateix dissabte al Palau Blaugrana (17 h), en què inicia la segona volta de la lliga Asobal amb un duel d’alçada contra el segon classificat, el Bidasoa Irun. L’equip basc, a només dos punts del conjunt català, va esgarrapar un empat (26-26) en la primera jornada disputada al Pavelló d’Artaleku.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)