Futbol sala

El Barça venç el Ribera Navarra (2-4) i recupera el lideratge de la lliga

El Barça ha superat el Ribera Navarra (2-4) i recupera el lideratge de la lliga després que El Pozo pressionés el conjunt blaugrana amb el triomf de divendres contra l’Alzira (8-2). La victòria i la primera plaça suposarà tot un estímul per al conjunt de Jesús Velasco, que arribava a Tudela amb moltes baixes i que la setmana vinent pugnarà pel títol de copa. Touré, per partida doble a l’inici de partit, i André Coelho i Catela, a la segona part, han estat els golejadors del Barça.

L’arrencada del Barça ha estat elèctrica. La velocitat de Touré ha destarotat la defensa navarresa i en 3 minuts ja li havia clavat dos gols a Adrián Pereira. Els dos gols han estat molt similars, superant per baix el porter local culminant les assistències de Matheus i Dídac, respectivament. Tot i que encara restaven 16 minuts, el resultat ja no s’ha mogut fins al descans (0-2).

Després de la represa, el Ribera Navarra ha retallat diferències amb certa fortuna. Carlos Bartolomé ha engaltat un servei de cantonada que ha desviat Touré i ha fet inútil l’estirada de Dídac (25’). La reacció blaugrana ha estat immediata. André Coelho ha aprofitat una jugada confusa, amb Catela i dos defensors locals per terra, per afusellar la porteria rival (27’). El partit s’ha escalfat i Claudino ha rebut la targeta vermella després d’una dura entrada sobre Catela, que s’escapava tot sol per la banda dreta. La cosa no ha anat més i el Barça ha tingut diverses oportunitats per ampliar l’avantatge, però el porter Adrián Pereira s’ha convertit en un dels herois del seu equip. A poc més de 4 minuts pel final, el tècnic local ha optat pel porter jugador i Catela, quan només restaven 28 segons, ha signat la sentència a porteria buida. Encara hi hagut temps perquè Tipodi marqués el definitiu 2-4.