Futbol sala

La competitivitat del Barça, a prova

Futbol sala. L’equip blaugrana obre la final a vuit de la copa d’Espanya contra el Xota Osasuna Magna (18.30 h) convençut de poder lluitar pel títol tot i les quatre baixes de consideració

El Barça obre la fase final de la copa d’Espanya a Cartagena contra el Xota (18.30 h, E3), que torna al torneig del KO amb la màxima il·lusió després de tres cursos d’absència. Amb quatre baixes de consideració –Sergio Lozano, Ferrão, Alex Yepes i Sergio González, que dimarts va ser operat amb èxit del genoll esquerre–, l’expedició blaugrana apel·la a la competitivitat de l’equip, que, tot i les circumstàncies en un curs marcat per les lesions, figura al capdavant de la lliga i té un lloc a la final a quatre de la Champions. “Afrontem la copa amb alegria, donarem la cara i competirem segur i només pensem en el primer partit i a guanyar, guanyar i guanyar”, va remarcar el tècnic Jesús Velasco en la prèvia del partit. Amb la tornada de Pito i Adolfo a la convocatòria, l’entrenador blaugrana està convençut que el seu equip està capacitat per lluitar pel títol amb la contribució dels tres jugadors del filial: Touré, Harrison i Pol Cano. Tot i que el Barça no vol mirar més enllà, el vencedor d’aquest primer duel es creuarà amb el guanyador de l’Inter-Palma (21.30 h). En l’altra part del quadre, demà jugaran: Manzanares-Jaén i El Pozo-Cartagena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)