Waterpolo

Rita Keszthelyi lidera el Mataró

Waterpolo. Quatre gols de la jugadora hongaresa marquen el primer partit de la sèrie final al títol de lliga contra el CN Sant Andreu

Sant Andreu (0) 8 Mataró (1) 10

CN SANT ANDREU:Martina Terré; Antón, Schuijt, A. Ruiz (2), Farré, Nona, Cordobés (1), Muñoz, Crespí (2), E. Ruiz (2), Palacio (1), Bogachenko i Lorca.ASSOLIM CN MATARÓ:Mariona Terré; Morell (2), Van de Kraats (1), Guiral, Sevenich (1), Keszthelyi (4), Cambray, Nogué (1), Avegno, Bertran, Espar, Claveria (1) i Solà.PARCIALS:3-5, 3-3, 2-1 i 0-1.

L’Assolim CN Mataró es va emportar la victòria en el primer assalt de la final de lliga contra el CN Sant Andreu (8-10), i demà (19 h), a la piscina Joan Serra de la capital maresmenca, estarà en disposició de lluitar pel seu segon títol de la competició. L’equip de Dani Ballart, liderat per Rita Keszthelyi (4 gols), va arrencar amb molta efectivitat i va saber controlar les embranzides del conjunt barceloní, que va pagar el seu desencert en les accions de superioritat (0 de 6). El CN Sant Andreu, que va haver de jugar a la piscina del Barceloneta, intentarà forçar el tercer partit per tornar diumenge a la Pere Serrat, el seu escenari de joc habitual.

Dues genialitats de Keszthelyi, amb dos parabòlics, van marcar un primer quart que va transitar a un ritme vertiginós, amb un joc molt directe per part de tots dos equips (3-5). El conjunt andreuenc es va anar entonant i va arribar a l’últim període amb un ajustat 8-9. La defensa maresmenca, amb bones intervencions de Mariona Terré, es va mantenir ferma i altre cop Keszthelyi va signar el definitiu 8-10.

Avui es disputa a Sabadell (19.30 h) el segon partit de la sèrie final masculina, amb avantatge per al Barceloneta (15-12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)