Atletisme

Cristina Montesinos, sisena en els 20 km marxa de l’europeu

Raquel González ha ocupat el novè lloc en una prova dominada per les atletes italianes Antonella Palmisano (1h28:09) i Valentina Trapletti (1h28:37)

La terrassenca Cristina Montesinos s’ha classificat en sisè lloc (1h29:07) en els 20 km marxa, que ha repartit les primeres medalles de l’europeu de Roma, amb les italianes Antonella Palmisano (1h28:09) i Valentina Trapletti (1h28:37) signant el primer doblet local. La desgràcia de la jornada ha estat per a l’andalusa Laura García-Caro, que ha celebrat el tercer lloc abans d’hora i en l’últim metre la ucraïnesa Lyudmila Olyanovska li ha pispat la medalla de bronze (1h28:48). La mataronina Raquel González, novena amb 1h30:05, s’ha quedat a un lloc de la plaça de finalista.

Les marxadores han fet 19 voltes a l’entorn del magnífic Stadio dei Marmi i han acabat la prova a l’interior de l’Estadi Olímpic, una circumstància que no passava des de l’europeu del 2006. La campiona olímpica Antonella Palmisano ha pres el comandament des de l’inici i superat l’equador, amb parcials de 4:20 i 4:21 al quilòmetres, ha obert forat respecte a les seves rivals. Cristina Montesinos, que ha transitat en tot moment en el grup capdavanter, ha vist com les esperances de medalla s’esfumaven a partir del divuitè quilòmetre quan Valentina Trapletti ha accelerat el pas, i només ha tingut resposta de Laura García-Caro.

Guillem Crespí, a les semifinals de 100 m (10.25)

El barceloní Guillem Crespí (Barcelona Atletisme) s’ha classificat brillantment per a les semifinals de 100 m, amb el segon lloc de la seva sèrie, el cinquè de les tres eliminatòries. Amb una gran sortida i una depurada tècnica, el velocista català ha cobert l’hectòmetre en 10.25, a només 2 centèsimes del seu rècord català sub23 (10.23). Les semifinals es disputaran en la sessió de tarda de demà (21.10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)