Tennis

El tercer seguit d’Iga Swiatek

Tennis. Roland Garros. La número 1 del món venç la italiana Jasmine Paolini (6-2 i 6-1)

Iga Swiatek va fer valer la seva condició de número 1 del món en imposar-se amb solvència a la italiana Jasmine Paolini (12), revelació del torneig, en la final femenina de Roland Garros, disputada a la pista Philippe-Chatrier.

Tot i el bon inici de Paolini (1-2), que abans d’aquesta edició mai havia encadenat dues victòries a Roland Garros i ha estat la gran sorpresa d’enguany, la polonesa va posar la directa per tancar amb contundència el primer set (6-2) i adjudicar-se el segon amb una superioritat aclaparadora (6-1) en un temps total d’1 hora i 8 minuts.

Amb aquest nou èxit, Swiatek obté el quart títol de Roland Garros –el seu cinquè gran eslam gràcies a la seva victòria en l’obert dels Estats Units de l’any 2022– i allarga la seva hegemonia a la capital francesa, on ha guanyat quatre de les darreres cinc edicions.

En els parlaments posteriors al partit, la italiana va felicitar la campiona i es va mostrar molt emocionada. “He viscut els millors dies de la meva vida”, va dir. Per la seva banda, la polonesa va recordar el difícil duel de la segona volta, en què va estar a punt de quedar eliminada per la japonesa Naomi Osaka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)