Tennis

Djokovic s’embolica i necessita quatre sets per tombar Fearnley

El serbi Novak Djokovic (2) ha necessitat quatre sets (6-3, 6-4, 5-7 i 7-5) per tombar la resistència del jove i novell escocès de 22 anys Jacob Fearnley (277è de l’ATP) i segellar per divuitena vegada l’accés a la tercera eliminatòria de Wimbledon. Amb un joc pràctic i sense grans artificis, el tennista balcànic ha exhibit ofici en els dos primers sets, però el partit se li ha complicat en el tercer contra un rival cada cop més desimbolt i que ha tret or de la invitació de l’organització. Djokovic ha hagut de posar prova el seu estat físic i en el quart set ha pogut redreçar el rumb per continuar endavant a l’All England Club. El seu pròxim rival serà l’australià Alexei Popyrin, que ha superat l’argentí Tomás Martin Etcheverry (30) en cinc sets (3-6, 6-4, 4-6, 6-4 i 6-3).

Els dos primers sets han estat molt similars. A Djokovic no se l’acabava de veure del tot còmode sobre la pista, però aprofitava qualsevol descuit del rival per fer un pas endavant, accelerar el seu joc i signar el break. Així ho ha fet en el vuitè joc del primer set i en el setè del segon per prendre el comandament amb dos parcials de 6-3 i 6-4. El tercer set semblava seguir el mateix patró. Djokovic ha aconseguit el trencament en el cinquè joc i tot feia presagiar que s’encaminava cap a la victòria. Fearnley, però, s’ha saltat el guió. Ha replicat amb un contrabreak i ha anat guanyant en confiança a la vegada que feia créixer els dubtes en el set vegades campió. Sòlid amb el servei, l’escocès ha aprofitat una pilota de set en el dotzè joc per apuntar-se el tercer parcial (5-7) i allargar el partit de la central. El rictus seriós i les mostres de preocupació eren cada cop més evidents en el tennista de Belgrad. En el quart set, Fearnley ha continuat elevant el llistó del seu joc davant un Djokovic que no trobava la manera de canviar la dinàmica. Tots dos jugadors han conservat el servei fins que el serbi ha trobat una escletxa en l’onzè joc. Ha certificat el trencament i en el següent joc ha rematat la feina i l’accés a la tercera eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)