Gimnàstica

David Vega debuta als Jocs Olímpics de París sense premi

Gimnàstica. El gimnasta barcelonès va debutar com el primer català que competia en uns Jocs Olímpics en la categoria de trampolí

David Vega va debutar ahir en els seus primers Jocs Olímpics en la categoria de trampolí. El gimnasta de 25 anys es va acomiadar sense premi, va quedar en 14a posició, però marxa de París amb el títol de pioner. El barcelonès és el primer català de la història que competeix en trampolí. Vega no va començar la tarda malament. En el primer exercici va obtenir una puntuació de 55.620, tot i que en el segon exercici necessitava arriscar-se més per classificar-se. Però els nervis li van fer viure una mala passada. En el segon exercici va començar bé amb la seva sèrie, però després de la quarta combinació va acabar sortint de la cama elàstica. Amb aquest error es va endur una puntuació de 22.160 punts. La que computava era la primera, la millor, però no era prou per passar a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)