Tennis

Granollers i Zeballos, a semifinals

Tennis. Superen per un doble 6-4 el britànic Nel Skupski i el neozelandès Michael Venus i buscaran un lloc a la final de Cincinnati contra el nord-americà Rajeev Ram i el britànic Joe Salisbury

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (1), que la setmana passada van guanyar el quadre de dobles del Masters 1000 de Montreal, continuen la marxa triomfal al torneig de la mateixa graduació a Cincinnati i ja han segellat l’accés a les semifinals després de vèncer el britànic Nel Skupski i el neozelandès Michael Venus, per un doble 6-4, en 1h18 de joc. Els seus pròxims rivals seran el nord-americà Rajeev Ram i el britànic Joe Salisbury, caps de sèrie número 3 i als quals ja van superar el cap de setmana passat en la final de Montreal (6-2 i 7-6).

Badosa té premi

En el quadre femení, la begurenca Paula Badosa ha accedit als quarts de final d’un WTA 1000 per primer cop aquesta temporada i, de retruc, s’assegura figurar com a cap de sèrie en l’obert dels Estats Units, ja que a partir de dilluns es col·locarà, com a mínim, entre les 32 primeres del rànquing mundial. La tennista empordanesa va vèncer amb facilitat la kazakh Iúlia Putintseva per un doble 6-4 (1h32) i aquesta matinada passada jugava els quarts contra la russa Anastàsia Pavliutxenkova, 28a de la WTA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)