Natació

Núria Marquès es penja l’argent en els 200 estils

La nadadora catalana amplia el seu palmarès i aconsegueix pujar al podi per tercera vegada en aquests Jocs Paralímpics

La nadadora de Castellví de Rosanes, Núria Marquès, ha tancat la seva participació en els Jocs Paralímpics de París amb el llistó ben alt: ni més ni menys que tres medalles (dues de plata i una de bronze) en cinc proves. El darrer premi ha sigut l’argent segellat aquesta tarda en els 200 metres estils de la modalitat SM9, una segona posició que ha aconseguit amb un temps de 2:34.19. Marquès ha quedat a un segon del títol, que ha sigut per a l’hongaresa Zsofia Konoly (2:33.31), mentre que el podi l’ha completat la ucraïnesa amb passaport espanyol Anastasiya Dmytriv (2:37.64).

Marquès, a qui van amputar una cama per haver nascut amb una malformació al fèmur, ha arribat a la final en les cinc modalitats en què ha participat, aconseguint medalla en els 100 metres esquena en categoria S9 i en el 4x100 de relleu mixt. A banda de les tres medalles que s’endurà de París, en té quatre més de participacions en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro i Tòquio. La catalana té també 16 medalles mundials i 27 d’europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)