Waterpolo

L’Assolim Mataró-Terrassa i l’Astralpool Sabadell-Sant Andreu, semifinalistes de la copa Catalunya

L’Assolim CN Mataró i el CN Terrassa (12.45 h) i l’Astralpool CN Sabadell i el CN Sant Andreu (20.45 h) pugnaran dimecres, en partit únic, per un lloc en la final de la copa Catalunya, que es disputarà a la piscina Joan Serra de la capital maresmenca diumenge vinent (13.30 h).

Un Mataró renovat i nova etapa al Terrassa

Per a les de Dani Ballart, defensores del títol, el duel contra el CN Terrassa serà un primer repte amb un equip que ha patit una renovació molt important amb la marxa de les principals referents de les últimes temporades com Anni Espar (CE Mediterrani), Vivian Sevenich, Simone van de Kraats i Rita Keszthelyi, a més de la portera Laura Aarts. Aquestes tres últimes jugadores han reforçat el seu màxim rival, l’Astralpool CN Sabadell. Les novetats en el conjunt mataroní són la neozelandesa Morgan McDowall, una jugadora molt versàtil i que va ser la màxima golejadora en el mundial de Doha, l’imponent boia francesa Aurelie Battu i la mataronina Alba Bonamusa, que torna a casa després de sis anys a Hawaii, competint en la lliga universitària dels Estats Units. També fa el salt definitiu al primer equip Rita Bertran. Rita Gurri, campiona del món juvenil, manté la fitxa pel club mataroní, tot i que marxarà becada als Estats Units. Al seu torn, el CN Terrassa inicia una nova etapa amb Jordi Millán a la banqueta i les principals cares noves seran la portera canadenca Jessica Gaudreault, la neozelandesa Emmerson Houghton, a més de Paula Prats, formada al CE Mediterrani i que el curs passat jugava al Hawaii Athletics.

Duel de campiones olímpiques

En l’altra semifinal, entre l’Astralpool Sabadell i el CN Sant Andreu hi haurà fins a nou campiones olímpiques a Can Llong. L’equip vallesà, amb set Champions al seu palmarès, tornarà a aspirar a tot amb les incorporacions estel·lars de Keszthelyi, Van de Kraats i Aarts, a més de les internacionals Maica, Forca, Bea Ortíz, Leitón i companyia. Davant seu es trobarà a l’equip revelació del curs passat, el CN Sant Andreu, que manté un bloc amb molta projecció i a més ha incorporat a la jove boia madrilenya Paula Camus, provinent del CN Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)