Waterpolo

El Sant Andreu, el Terrassa i el debutant Catalunya en la fase de qualificació de la Champions

Els dos primers de cada grup i el millor tercer accediran a la fase següent de la competició europea

El Sant Andreu, tercer classificat en l’última edició, el CN Terrassa, que es va quedar a les portes de la fase final, i el CN Catalunya, debutant en la competició, inicien demà el seu periple en la fase de qualificació de la Champions femenina. Els dos primers de cadascun dels cinc grups i el millor tercer accediran a la fase següent, on ja tenen plaça assegurada l’Astralpool CN Sabadell, heptacampió i defensor del títol, i l’Assolim Mataró, campió de lliga, a més de l’Olympiacòs, l’UVSE Budapest i l’Orizzonte Catània.

El CN Sant Andreu, que diumenge va estrenar el seu palmarès a la copa Catalunya a Mataró, s’ha desplaçat a Atenes en un grup exigent amb la presència del Ferencvàros hongarès, el ZV De Zaan neerlandès, el Panionios grec i el Rapallo italià. També tindrà rivals de consideració el CN Terrassa, que jugarà a Eger (Hongria) contra les amfitriones, el SIS Roma i el Trieste italians, i el Keruleti hongarès. El CN Catalunya, que va aprofitar la renúncia del CE Mediterrani, viurà una experiència històrica per a l’equip femení amb el seu debut en competició europea a Berlín. Els seus rivals seran l’Spandau 04 local, el Vouliagmeni i el Glyfada grecs i el Widex GZC Donk neerlandès. Els altres dos grups de la competició es juguen a Padova i Ede.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)