L’EPlus Catalunya inicia l’Euro Cup guanyant l’Spandau 04 per 9-11

L’equip barceloní disputa la segona fase de qualificació a Berlín

L’EPlus Catalunya ha iniciat la segona ronda de qualificació de l’Euro Cup femenina amb una victòria contra l’Spandau 04 alemany per 9-11 (3-2, 1-4, 3-2 i 2-3). El conjunt català juga en el grup B de cinc equips que es disputa a Berlín i els tres primers es classificaran per als quarts de final que es disputaran el 16 i el 30 de novembre. L’EPlus Catalunya ha agafat avantatge en el segon quart i ha arribat al descans amb un 4-6 a favor. En els dos darrers períodes ha sabut mantenir-se oper davant en un partit força ajustat. En el conjunt barceloní han destacat Belen Vosseberg amb 4 gols i Berta Pascual amb 3

Demà l’EPlus Catalunya tindrà doble jornada i al migdia jugarà contra el ZV de Zaan neerlandès (12 h), i al vespre enfront el Hapoel Yoqneam israelià (20 h). Dissabte tindrà jornada de descans i diumenge tancarà la competició contra l’Ethnikos grec (10 h).