Waterpolo

L’Assolim Mataró inicia la Champions amb una treballada victòria (17-19)

El partit ha sigut molt disputat i les mataronines no han assegurat el triomf contra el Polar Bears fins els darrers segons

L’Assolim Mataró ha iniciat la Champions amb una treballada victòria a la piscina del Polar Neard neerlandès per 17-19 (5-3, 4-6, 5-4 i 3-6). El partit ha estat molt disputat, amb alternatives en el marcador i no s’ha decidit fins els darrers segons. Quatre jugadores del Mataró han anotat tres gols, Martina Claveria, Queralt Bertran, Mireia Guiral i Cristina Nogué.

Les mataronines han iniciat el partit amb un 0-2, però després han encaixat quatre gols seguits i han arribat al final del primer quart amb un 5-3 en contra. En el segon període han arribat de perdre de tres gols, però han reaccionat i han arribat al descans amb el partit anivellat, 9-9.

En la segona meitat el partit ha continuat molt disputat, anivellat i amb alternatives. El conjunt neerlandès s’ha situat amb un 14-13 al final del tercer període i l’Assolim Mataró ha reaccionat en l’inici dels darrers vuit minuts. Les mataronines han anotat quatre gols seguits (14-17) i en els últims minuts han aguantat l’intent de remuntada de les locals i s’han imposat per 17-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)