Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma derrota el Barça amb un gol matiner d’Àlex Verdejo (1-0)

L’Industrias Santa Coloma ha guanyat el derbi català contra el Barça per 1-0 i ha fet vibrar el pavelló Nou arrodonint un gran inici de curs en què acumula dos triomfs i un empat i s’aferma a la part alta de la primera divisió. Una defensa impecable i un gol d’Àlex Verdejo en el primer minut han minimitzat al Barça –un triomf i dues derrotes–, que a pesar del retorn prometedor de Sergio Lozano, que ha estat el millor del seu equip, ha estat inferior i no ha tingut pólvora al davant. Sense treure mèrit al conjunt de Xavi Closas, l’equip de Tino Pérez, és evident, nota les baixes de Pito, Catela, Adolfo i Sergio González i també la ressaca mundialista. El grup no ha pogut fer una pretemporada normal amb el seu nou tècnic.

Àlex Verdejo ha marcat l’1-0 quan només s’havien jugat 49 segons de derbi engaltant la pilota a la sortida d’un córner en una jugada d’estratègia. L’Industrias ha manat en els primers minuts i hauria pogut eixamplar l’avantatge. Al Barça, en canvi, li costava trenar jugades i les accions de Fits cobrint la pilota eren la seva única alternativa. El partit s’ha anat igualant i, en el tram final del primer període, el conjunt de Tino Pérez ha tingut dues grans oportunitats a pilota aturada. Matheus ha estat a punt d’empatar en una falta indirecta a boca de canó que un jugador del conjunt de Xavi Closas ha tret en la mateixa ratlla de gol, i Borja li ha aturat un doble penal a Antonio en la sisena falta local.

El Barça no ha fet res en atac en els primers deu minut del segon temps i l’Industrias ha estat a punt de celebrar el segon en una acció per la banda de Povill. Impulsat per Lozano, l’equip blaugrana, però, ha millorat i ha insistit més sobre la porteria de Borja sense tenir les idees massa clares. Veient el panorama, Tino Pérez ha ordenat atac de cinc a 4 minuts del final però el Barça tampoc no ha pogut marcar. Povill ha estavellat la pilota al pal sense porter quan ja es cantava el gol.