Futbol sala

El derbi que mai no decep

Futbol sala. L’Industrias rep el Barça en un duel de la tercera jornada que els tècnics Xavi Closas i Tino Pérez preveuen anivellat

L’Industrias Santa Coloma i el Barça s’enfronten aquesta tarda (17 h, TDP i E3) en un derbi català que els entrenadors dels dos equips preveuen molt anivellat. Només és la tercera jornada de lliga i els colomencs van setens amb una victòria i un empat, i els blaugrana, desens, amb una derrota i un triomf.

L’entrenador de l’Industrias, Xavi Closas, va comentar sobre el tècnic blaugrana, que debuta en un derbi: “Els seus equips són molt competitius, juguen de manera atrevida i alegre. Amb les seves virtuts i les que tenen els meus equips es veurà un partit molt competit i la gent gaudirà.” Tino Pérez va manifestar: “És el meu primer derbi, l’afronto amb molta il·lusió i molt de respecte. Ells estan en un bon moment mental i de forma.” En el Barça Sergio Lozano ja té l’alta mèdica i Martel, amb una lesió muscular, estarà tres setmanes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)