Ciclisme

Alberto Contador

Saxo Bank

«La Volta no la tinc i la vull guanyar»

«Era l'únic lloc on es podia fer mal, però el final, tot sol, se m'ha fet molt llarg»

«No en tingueu cap dubte. Defensem el lideratge, la Volta és una prova de gran prestigi que no tinc al palmarès i que vull guanyar.» Així de clar s'expressava Contador després de la seva autoritària victòria a Andorra. Amb tot, el ciclista del Saxo Bank va manifestar-se sorprès de la diferència de 23 segons que va aconseguir a la línia d'arribada. «No ho esperava, quan he atacat estava convençut que algú vindria amb mi i hauria de fer un altre moviment, però m'he quedat sol i he hagut de patir durant quatre quilòmetres en solitari», va remarcar el ciclista, que aquest any ja ha aconseguit la volta a Múrcia i que té fixat com a primer gran objectiu del 2011 el Giro d'Itàlia. «Encara falta molt, però haver guanyat d'aquesta manera és un bon símptoma, que em dóna una motivació extra, perquè aquí hi ha alguns ciclistes que també estan pensant en el Giro», va afegir.

Contador també va haver de parlar de la decisió que prendrà avui la Unió Ciclista Internacional (UCI) sobre el seu positiu en el Tour de França: «No corro en les millors condicions anímiques, però confio molt en la gent que m'envolta per resoldre aquest afer i perquè jo pugui concentrar-me exclusivament en la cursa.»


L'ATAC FINAL

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)