Hoquei sobre herba

El Polo i l'Egara, a Europa amb la il·lusió per bandera

Hoquei sobre herba. Els egarencs inicien avui, contra el Saint Germain (11 h, Esport 3), el seu camí a l'EHL. Demà els barcelonins disputaran el seu partit del KO16 contra el Rot Weiss Köln

L'Egara i el Polo se citen aquesta Setmana Santa amb el millor hoquei sobre herba del continent. Egarencs i barcelonins buscaran fer saltar la banca en una competició en què els conjunts holandesos –el Bloemendaal és l'amfitrió– i els alemanys –el Harvestehuder n'és el vigent campió– parteixen com a favorits en la fase final de l'Euro Hockey League (EHL).

L'Egara inicia el seu camí avui (11 h, Esport 3) contra un dels equips més forts de la lliga francesa, el Saint Germain HC, que en la competició estatal és segon empatat a punts amb el Racing Club de France, amb qui va perdre la setmana passada. Per la seva banda, l'Egara de Patricio Keenan arriba a la cita europea havent guanyat els dos darrers partits de lliga i havent-se assegurat la plaça per a la final a quatre que decidirà el títol. A més, el darrer triomf es va forjar amb una remuntada èpica contra el rival local, l'Atlètic, en què els ratllats van aixecar un 2-0 en contra a Can Salas. El triomf significa un extra de moral per afrontar la gran cita europea. “Els tenim molt estudiats”, explica Guillem Roig, davanter català del Saint Germain. Els francesos intenten fer un joc senzill i sense floritures, basat en la conservació de la pilota. “Volem un partit físic. Sabem l'entitat del rival, però venim amb il·lusió”, conclou Roig.

Demà el Polo intentarà classificar-se per al KO8 contra el Rot Weiss Köln alemany. “Vam tenir mala sort en el sorteig. Ells tenen un seguit de jugadors internacionals amb Alemanya i serà molt difícil batre'ls. Però no hi ha res impossible”, explicava fa unes setmanes el tècnic barceloní, Carlos García-Cuenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)