Ciclisme

180 participants en la marxa BTT de Santa Llúcia

Ciclisme. La vint-i-unena edició de la pedalada de Sant Feliu de Pallerols és una de les referències a l'hivern

Joan Pons, Rafel Herrero i Jordi Falgueras, en la volta llarga, i Josep Garceso, José Manuel Espinar i Abel Escobar van ser els tres primers a completar la volta llarga i la curta de la 21a edició de la pedalada BTT Santa Llúcia, a Sant Feliu de Pallerols i amb 180 participants, entre les quals hi havia dues noies, Meritxell Solà i Bruna Canalias, en cadascun dels recorreguts –primeres i 78a i 30a en la general, respectivament.

La colla Skaldabecs va tornar a oferir un bon nivell d'organització d'una prova que s'ha convertit en una de les referències a l'hivern després de més de vint anys, com ho demostren els gairebé 200 participants a les nou del matí el dia de Santa Llúcia a la línia de sortida tot i el fred que feia a la Garrotxa. Els recorreguts pel Parc Natural de la Zona Volcànica eren de 31 i 16 quilòmetres.

L'última de l'any, a la Cellera de Ter

La plaça de l'Església de la Cellera de Ter serà diumenge el punt de sortida de l'última prova de BTT aquest 2015, La Cabronada. En la novena edició, la ruta, que organitza el Club Ciclista Esprint la Cellera, es durà a terme a Puigdefrou i tindrà una volta llarga de 27 quilòmetres i una de curta de 17, i les inscripcions es faran una hora abans de començar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)