Més motor

Betriu és sisè en Enduro GP i Garcia acaba segon en E2

Motor. La sisena prova del mundial va arrencar ahir a Castelo Branco

El pilot d’Oliana Jaume Betriu (KTM) va ser ahir sisè a Castelo Branco (Portugal) en la primera jornada de la sisena cita del mundial d’enduro. La segona jornada es completarà avui al mateix escenari. El vencedor de la cursa d’Enduro GP va ser el britànic Nathan Watson (KTM). Betriu, que a Grècia en la prova anterior havia obtingut un cinquè lloc, el seu millor resultat fins ara, puja del novè fins al vuitè lloc de la general del campionat.

En la categoria d’Enduro 2, el pilot de Súria Josep Garcia (KTM), per la seva banda, va acabar en el segon lloc a 23 segons del britànic Jamie McCanney (Yamaha), amb qui lluita pel campionat. El català, però, es manté líder amb 245 punts. McCanney n’acumula 236.

En la prova de la categoria júnior, Kirian Mirabet (Sherco) va acabar en la sisena posició i Enric Francisco (KTM) va obtenir la setena posició. Mirabet puja fins al quart lloc de la general del campionat i Francisco es manté sisè. En la categoria juvenil, Gerard Gómez (KTM) va acabar la prova en una brillant tercera posició i puja al setè lloc de la general. Pau Tomàs Font (Husqvarna) es va retirar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)