Motociclisme

El GP de la Gran Bretanya, cancel·lat

Motor. A iniciativa dels pilots,Direcció de Cursa ha decidit anul·lar les curses que s’havien de disputar avui al circuit de Silverstone

Els pilots, els caps d’equip, Dorna i IRTA han decidit, en una reunió que s’ha celebrat al voltant de les cinc de la tarda, que el gran premi de la Gran Bretanya no es disputi. Les condicions meteorològiques, amb pluja intensa durant tot el dia, ha inundat el circuit de Silverstone, que ha quedat en unes condicions impracticables per poder rodar, segons han explicat alguns pilots, com Aleix Espargaró: “La pista està molt malament, només sortir hem vist que en tots els sectors hi ha molta aigua, està embassat i gairebé caic en la recta de darrere. La moto no toca el terra i fas aquaplaning.” La decisió final ha estat presa a iniciativa dels pilots punters del mundial, com Marc Márquez i Jorge Lorenzo, que en tot moment han mantingut la idea de que no es podia córrer.

Durant tot el dia, ha sobrevolat la possibilitat de que les curses, en cas que les condicions no fossin òptimes durant el dia d’avui, es poguessin córrer demà dilluns, però aquesta opció ha quedat descartada a causa dels problemes logístics que generaria als equips. “Canviar tot l’operatiu un dia més no és fàcil”, ha dit Alberto Puig, de l’equip Repsol Honda.

Amb la cursa de la Gran Bretanya ja suspesa, el mundial queda amb un prova menys en el calendari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)