Motociclisme

Sense curses a Silverstone

Motor. Els pilots forcen l’anul·lació del Gran Premi de la Gran Bretanya a causa de les males condicions del circuit de Silverstone, que ha quedat ben xop per la pluja

El Gran Premi de la Gran Bretanya de motociclisme ha estat cancel·lat finalment a causa de les condicions meteorològiques. La pluja que porta hores caient a Silverstone ha deixat l’asfalt massa xop i en unes condicions que no permeten córrer amb seguretat. Els pilots de Moto GP acaben de sortir d’una reunió amb el promotor del mundial en la qual, de manera gairebé majoritària, han decidit que no es podia córrer. L’organització volia demorar l’inici de la prova al màxim possible, mentre encara hi hagués llum, en previsió que la pluja aniria de baixa i les condicions de la pista millorarien. Els pilots, però, consideren que encara que això passés l’asfalt estaria massa fred i els pneumàtics de les seves motos no s’escalfarien prou per tenir una bona adherència i garantir la seguretat. L’organització havia descartat prèviament la possibilitat de traslladar les curses a demà, dia festiu a la Gran Bretanya, a causa dels problemes logístics que això podia generar als equips. La prova queda anul·lada i no serà puntuable per al mundial, que constarà d’una cursa menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)