Motociclisme

Tito Rabat comença a caminar després de l’operació

Motociclisme. El pilot continua ingressar a l’hospital de Coventry, on va passar pel quiròfan per fixar les múltiples fractures a la cama dreta

Tito Rabat ha fet ja el primer pas en la seva recuperació, i és que 24 hores després de l’operació, ja ha començat a caminar. El pilot català continua ingressat a l’hospital universitari de Coventry, on dissabte a la nit va ser operat de la triple fractura al fèmur i les fractures obertes a tíbia i peroné de la cama dreta. Rabat ha demanat un caminador per no perdre temps en la seva recuperació, que no iniciar tan aviat com sigui possible per perdre’s el mínim de curses possibles. L’equip Reale Avintia va afirmar ahir que, si no hi ha cap contratemps, Rabat podria ser traslladat a Barcelona dijous per posar-se a mans de l’equip mèdics de l’hospital Quirón Dexeus per valorar els terminis de la seva recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)