Motociclisme

Rossi es nega a donar la mà a Márquez

Motociclisme. L’italià diu que no té res contra del campió català, que li ha ofert signar la pau a la roda de premsa prèvia al gran premi de San Marino

  • VÍDEO: Fragment de la roda de premsa del GP de San Marino
  • Marc Márquez i Valentino Rossi, en la roda de premsa a Misano EFE.

La relació entre Marc Márquez i Valentino Rossi està lluny de ser la que era i avui s’ha viscut un nou capítol tens i incòmode a la sala de premsa del circuit Marco Simoncelli. En la roda de premsa habitual que dona el tret de sortida al gran premi, Rossi s’ha negat a donar-se la mà amb Márquez, tot i que ha afirmat que no té cap res contra el campió català. Aquesta setmana, el de Cervera ha afirmat en una entrevista a una televisió italiana que li agradaria fer les paus amb Rossi, i avui en roda de premsa ha matisat les declaracions: “Només vaig dir que m’agradaria no tenir aquesta tensió”, ha dit Márquez. “Se’m fa estrany escoltar això, perquè en realitat no hi ha cap problema entre en Marc i jo. No sé per què hem de fer les paus, jo crec que tot està bé”, ha respòs, amb ironia, Rossi, assegut al costat d’un Márquez sorprès per les paraules de l’italià.

En una pregunta posterior sobre la seva relació, Marc Márquez ha estès la mà, oferint una encaixada de mans per signar la pau, però Rossi ha fet que no amb el cap i ha rebutjat l’encaixada. “No necessitem cap encaixada de mans, està tot bé, no hi ha cap problema”, ha dit, seriós, Rossi.

Sembla, doncs, que la relació entre Rossi i Márquez, dos dels millors pilots de la història del motociclisme, continuarà sent protagonista durant aquest cap de setmana del gran premi de San Marino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)