Motociclisme

Les Ducati dominen a Misano

Motocilisme. Andrea Dovizioso ha estat el més ràpid de la jornada, seguit del seu company Jorge Lorenzo. Márquez ha fet el cinquè millor temps del dia

El test privat que les Ducati van fer fa un mes al circuit Marco Simoncelli han donat els seus fruits, com a mínim en la primera jornada d’entrenaments del gran premi de San Marino. Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo han estat els més ràpids del dia a Moto GP. Amb un temps de 1:32.198, l’italià ha fet el millor temps, només 160 mil·lèsimes més ràpid que Lorenzo. Per darrera, la Honda de Cal Crutchlow i la Yamaha de Maverick Viñales. El de Roses, que també va fer un test privat al circuit italià fa unes setmanes, ha millorat alguns problemes d’electrònica de la seva moto.

Per darrera seu, cinquè, han acabat el dia Danilo Petrucci i el líder del mundial, Marc Márquez, que en la FP1 s’ha dedicat treballar més per la cursa que pel crono i ha acabat rebaixant el temps en el segon entrenament lliure. Àlex Rins ha estat setè, seguit de Valentino Rossi, que ha millorat des de la 15a fins la vuitena posició d’una sessió a l’altra. A falta de l’últim entrenament lliure, el de demà al matí, a més d’ells també tenen plaça per a la Q2 Andrea Iannone i Franco Morbidelli.

Dani Pedrosa ha estat 12è, Aleix Espargaró, 18è i Pol Espargaró, que arrossega una baixa forma física, 24à.

Schrotter, el més ràpid a Moto 2

L’alemany Marcel Schrotter ha fet el millor temps de la jornada en la categoria de Moto 2, seguit de ben a prop (0.092) pel líder del mundial, l’italià Francesco Bagnaia. El sue compatriota Mattia Pasini ha estat tercer, mentre que el mallorquí Joan Mir ha marcat el quart millor temps. El català Àlex Márquez ha fet el cinquè millor crono del dia, a 0.326 de Schrotter. Xavi Vierge ha estat 13è, i Isaac Viñales, 32è.

Lluita aferrisada entre Martín i Bezzechi

A la categoria petita, la batalla pel mundial entre Marco Bezzechi i Jorge Martín s’ha traslladat també en els entrenaments, i és l’italià i el madrileny han estat els dos més ràpids de la jornada. Amb un temps de 1:42.324, Martín ha fet el millor temps, però Bezzechi, líder del mundial, s’ha quedat a només 0.092 mil·lèsimes. Enea Bastianini, tercer en els entrenaments d’avui, ha quedat molt lluny, a 0.230 de Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)