Motociclisme

Fenati demana disculpes després de ser acomiadat

Motociclisme. El pilot italià admet que la seva acció “és injustificable” i diu que ara tindrà temps “per pensar” després que l’equip Marinelli Snipers hagi rescindit el seu contracte

Romano Fenati ha demanat perdó, en un comunicat emès al seu lloc web, per la seva acció en el gran premi de motociclisme que es va disputar ahir a Misano, quan va tocar el fre de la moto d’Stefano Manzi durant la cursa de Moto 2. Fenati assegura que va cometre “un acte vergonyós” però que mai va tenir la intenció de “fer mal a un pilot com jo”, sinó que ho va fer per “fer-li entendre que el que estava fent era perillós i que jo també podia fer el que ell m’estava fent a mi”, en referència a que Manzi l’havia tret de la pista en un parell d’ocasions. L’italià ha admès que la seva acció “és injustificable” però assegura que “per desgràcia, sóc impulsiu”, i demana perdó “per tot a tot el món de l’esport, i a tots els que han cregut en mi i tots aquells que s’han sentit ferits per les meves accions”.

“No he estat un home. Un home hauria intentat acabar la cursa i després anar a la Direcció de cursa per tractar d’obtenir justícia per les accions anteriors”, ha dit Fenati, i afegeix que “les crítiques són correctes i entenc l’odi cap a mi”. “M’agradaria que tot hagués estat un malson”, ha sentenciat Romano Fenati, que ara tindrà temps per pensar.

I és que l’equip Marinelli Snipers ha rescindit el seu contracte. “El seu gest irresponsable va posar en perill la vida d’un altre pilot”, ha lamentat l’equip, que ha assegurat, en un comunicat, que l’italià “no correrà cap més cursa amb l’equip”. “L’equip ha decidit rescindir el contracte amb Fenati com a causa del seu comportament antiesportiu, perillós i perjudicial que fa mal a la imatge de tots”, diu el comunicat, que afegeix que l’acció “no té disculpa”.

Fenati militava a l’equip Marinelli Snipers des del, quan disputava el mundial de Moto 3, on va arribar després que l’equip Sky VR46 l’acomiadés uns mesos abans per barallar-se amb els responsables de l’equip, propietat de Valentino Rossi.

També li ha girat l’esquena el que havia de ser el seu equip la temporada que ve, el Fordward Racing i MV Augusta, que ha comunicat que no compten amb l’italià per al proper curs. Giovanni Castiglioni,ja s’havia expressat en contra de Fenati a les xarxes socials. “Això ha estat el pitjor i el més trist que he vist mai en una cursa de motos. Un veritable esportista no actuaria mai d’aquest manera”, ha escrit Castiglioni, que ha aafegit que “si jo fos Dorna, li prohibiria competir a nivell mundial”. Curiosament, el Forward Racing és l’equip de Manzi, víctima de l’acció de Fenati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)