Motociclisme

Victòria en solitari d’Àlex Márquez a Sachsenring

Motociclisme. El pilot cerverí suma en el GP d’Alemanya de Moto 2 la quarta victòria en les últimes cinc curses i torna a ser el líder del mundial

Àlex Márquez (EG 0,0 Marc VDS) ha dominat la cursa de Moto 2 del GP d’Alemanya. El pilot cerverí s’ha escapat en la segona meitat de la cursa i ha aconseguit la quarta victòria en les últimes cinc curses. En totes, ha creuat la meta en solitari. Amb aquest resultat, el 73 ha desbancat Tom Lüthi i torna a ser el líder del mundial (136 punts a 128).

El pilot suís ha protagonitzat una acció polèmica en l’equador de la cursa, quan ha tirat l’altre català de la competició, Xavi Vierge, lluitant pel cinquè lloc. Els comissaris l’han sancionat amb un pas per la volta llarga, que l’ha relegat al sisè lloc. Tanmateix, en l’última volta ha recuperat el cinquè, gràcies a la caiguda del valencià Iker Lecuona, que rodava quart.

La resta de posicions dalt del podi han estat per a Brad Binder (KTM) –ha remuntat des del 17è lloc de la graella– i Marcel Schrötter, company de Lüthi en l’equip Dynavolt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)