Motociclisme

Migno, tretzè pilot diferent que fa la ‘pole’ en Moto 3

Motociclisme. Els tres pilots catalans en el GP del País Valencià de la categoria petita sortiran dissetè (Artigas), dinovè (Alcoba) i vintè (Arenas)

Andrea Migno ha aconseguit la primera posició preferent de la seva carrera en l’entrenament cronometrat del GP del País Valencià de Moto 3, a Xest. El pilot italià és el tretzè corredor diferent que encapçala la graella en les dinou curses d’enguany. L’acompanyaran en la primera línia l’andalús Marcos Ramírez i el valencià Jaume Masià.

El millor pilot català ha estat Xavi Artigas, dissetè. El pilot de Sant Andreu de la Barca, que corre com a convidat i enguany ha estat tercer en el mundial júnior de Moto 3, ha obtingut el pas directe a la Q2, però no ha tingut temps de començar l’últim intent perquè el seu equip ha badat a l’hora de fer-lo sortir de boxs per a l’intent definitiu.

En canvi, Jeremy Alcoba i Albert Arenas no han pogut superar el tall de la Q1. El tortosí, vigent campió del món júnior, ha quedat a tot just 28 mil·lèsimes de colar-se en la Q2 i arrencarà dinovè, just al davant del pilot gironí, vintè. Alcoba ha canviat la Husqvarna amb la qual va vèncer el mundial júnior la setmana passada per l’Honda amb què disputarà el mundial absolut el curs vinent, i ha reconegut que això l’ha fet anat una mica “perdut”. Per la seva banda, Arenas no ha trobat una bona posada a punt de la suspensió posterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)