Fórmula 1

Leclerc (Ferrari) obté la posició preferent al Gran Premi d’Austràlia

El pilot monegasc Charles Leclerc (Ferrari), el líder del mundial, ha aconseguit avui al circuit urbà d’Albert Park de Melbourne la posició preferent del Gran Premi d’Austràlia amb un temps d’1:17.868. Leclerc signa la segona pole del curs –onzena de la seva carrera–per davant del neerlandès Max Verstappen (Red Bull), segon a 0.286 i del mexicà Sergio Pérez (Red Bull), que ha fet el tercer millor registre a 0.372, tot i que estava pendent d’una investigació per no haver respectat una bandera groga en la Q2. Feia 15 anys que Ferrari no obtenia la pole a Austràlia. Carlos Sainz (Ferrari), que havia estat segon en la Q2 rere Pérez, ha tingut problemes perquè el motor no se li engegava i s’ha vist relegat a la novena posició. “La Q3 ha estat un desastre.”

Fernando Alonso (Alpine) s’ha estimbat en la Q3 per problemes “hidràulics” que no li han permès reduir les marxes en un revolt i ha xocat amb la tanca en quarta velocitat. L’asturià, que sortirà desè, ha declarat que es veia amb cor de lluitar per la posició preferent. La bandera vermella ha aturat la qualificació durant uns minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)