MotoGP

Tercer lloc d’Àlex Márquez en la qualificació sota una intensa pluja i la pista molt mullada

Marco Bezzecchi fa la posició preferent en el GP de la Gran Bretanya

Àlex Márquez (Ducati) ha fet una bona sessió de qualificació en el GP de la Gran Bretanya i ha acabat amb el tercer millor temps, però just després ha caigut. El cerverí no s’ha fet res i ha pogut tornar a rodar. Sortirà en la primera línia de la cursa a l’esprint de la tarda i en la cursa de gran premi de demà. Àlex Márquez s’ha quedat a quatre dècimes de la posició preferent que ha marcat Marco Bezzecchi (Ducati) amb un registre de 2:15.359. L’italià també ha caigut en les voltes següents a fer el temps perquè les condicions de la pista eren molt dolentes.

Les Aprilia, que vam donar una bona imatge en la jornada d’entrenaments de divendres, no han anat del tot bé sota la pluja i Maverick Viñales ha acabat vuitè a gairebé un segon, i Aleix Espargaró s’ha quedat a dos segons del millor temps i sortirà des de la dotzena posició.

Han disputat la Q1 i no l’han pogut superar Marc Márquez (Honda) i Pol Espargaró (Gas Gas). El cerverí ha lluitat per ser un dels dos primers i passar a la Q2, però ha acabat quart a gairebé un segon i mig i sortirà des de la catorzena posició. El granollerí està just al seu darrera en la graella, quinzè, ja que ha fet el cinquè temps a més de dos segons de Franco Morbidelli (Yamaha).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)