MotoGP

Àlex Márquez guanya l’esprint de Silverstone i Maverick Viñales és tercer

És la primera victòria del cerverí en una cursa de MotoGP

Àlex Márquez (Ducati) ha aconseguit una treballada i important victòria en la cursa a l’esprint del GP de la Gran Bretanya, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat en una bona tercera posició. El cerverí ha sumat la seva primera victòria en MotoGP en una cursa de deu voltes en el circuit de Silverstone. Àlex Márquez s’ha posat primer en la segona volta, sortia tercer, s’ha mantingut còmodament al davant i ha vist com en la darrera l’italià Marco Bezzecchi (Ducati) s’hi ha apropat molt, però ha mantingut el primer lloc. Maverick Viñales, que ocupava el vuitè lloc en la sortida, ha fet unes bones primeres voltes, ha estat lluitant amb Jack Miller (KTM) per la tercera plaça fins que se l’ha assegurat.

El seu company d’equip Aleix Espargaró també ha fet una bona cursa i ha finalitzat en la cinquena plaça, mentre que Pol Espargaró (KTM) ha ocupat el setzè lloc en el seu retorn a les pistes després de la seva greu lesió. Marc Márquez (Honda) no ha tingut una bona cursa, ha anat perdent posicions clarament volta a volta i ha acabat en la dinovena plaça.

Albert Arenas (Kalex) no ha estat gens afortunat i en la primera volta de la Q2 de Moto2 i abans de poder fer cap temps ha caigut. El gironí no ha pogut tornar a pista i sortirà des de la divuitena posició. Jeremy Alcoba (Kalex) ha disputat la Q1, ha ocupat la cinquena plaça i per un lloc no ha pogut passar a la Q2. El tortosí sortirà des de la dinovena plaça de la graella. La pole l’ha fet el murcià Pedro Acosta (Kalex) amb 2:16.953 en la darrera volta.

Xavier Artigas (CFMoto) sortirà des d’una magnífica sisena posició en Moto3 després de superar la Q1 amb el millor temps i haver de tornar a box empenyent la seva moto tot just sortir en la Q2 perquè se l’hi ha aturat. Ha perdut uns minuts i finalment ha pogut iniciar la qualificació i en la darrera volta ha fet el temps de 2:25.793 que l’ha situat sisè. La posició preferent l’ha fet el valencià Jaume Masià (Honda), la segona de la temporada (2:25.072).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)