MotoGP

Öncü és el més llest en Moto3 i guanya per només cinc mil·lèsimes

El turc s’aprofita de la lluita dels dos primers de la general, que acaben segon i tercer

Deniz Öncü (KTM) s’ha aprofitat de la lluita dels seus rivals i ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada en Moto3 al superar per només cinc mil·lèsimes al líder del mundial l’alacantí Daniel Holgado (KTM). Des de l’inici de la cursa del GP d’Àustria Daniel Holgado s’ha posat al davant, ha posat un ritme important i ha trencat la prova. S’han quedat només set pilots al davant, i primer el valència Jaume Masià (Honda) ha trencat el motor, i després el colombià David Alonso (Gas Gas) –guanyador del darrer gran premi–, ha caigut uns revolts després de situar-se en la primera plaça.

En les últimes voltes el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna), segon de la general, i Daniel Holgado, el líder, s’han anat passant un cop i un altra, en una lluita impressionant. Deniz Öncü, que sempre ha estat en el grup, ha estat el més llest en el darrer revolta i s’ha emportant la victòria.

Xavier Artigas (CFMoto) no ha fet una bona cursa. Ha sortit des de la 22a posició de la graella, sempre ha estat al darrera i ha acabat en la dinovena posició.

MotoE

Jordi Torres continua líder del mundial de MotoE després de les dues curses del GP d’Àustria. En la primera va ser cinquè i en la segona va acabar sisè. El seu perseguidor Matteo Ferrai va caure en la primera, però les dues victòries del seu compatriota Mattia Casadei l’han fet pujar a la segona posició i està a 15 punts dels rubinenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)