MotoGP

Bagnaia es mostra intractable i fa el tercer doblet de l’any

També es va imposar dissabte en la cursa a l’esprint del GP d’Àustria

Francesco Bagnaia s’ha mostrat intractable i ha guanyat dominant de principi a fi la cursa de gran premi del GP d’Àustria. L’italià, el campió mundial i líder de la general, ha fet el tercer doblet de la temporada ja que dissabte també va guanyar la cursa a l’esprint. Francesco Bagnaia (Ducati) a més ha completat un cap de setmana perfecte ja que va fer la pole, va guanyar la cursa a l’esprint anant primer de la primera a la darrera volta i va fer la volta ràpida, i en la cursa de gran premi d’avui ha fet el mateix.

L’italià ha superat per més de cinc segons a Brad Binder (KTM) que ha estat l’únic que l’ha intentat seguir en les voltes inicials. Àlex Márquez (Ducati) ha lluitat per la tercera posició de podi, però al final ha acabat en la cinquena plaça. Maverick Viñales (Aprilia), que estava segon en la graella, ha tornat a perdre posicions en la sortida –desè–, i només ha pogut recuperar fins la sisena plaça. El seu company d’equip Aleix Espargaró ha finalitzat novè. Per primera vegada aquesta temporada Marc Márquez (Honda) ha finalitzat una cursa de diumenge i ha puntuat. El cerverí ha acabat en la dotzena plaça. Pol Espargaró (KTM) ha entrar a meta catorzè, en els punts, però l’han sancionat amb tres segons per sortir dels limits de la pista i ha baixat a la setzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)