Més motor

Palou és segon a Portland per darrera Power, el seu rival més directe en l’IndyCar

El català supera per 54 punts l’australià a falta de tres curses

Àlex Palou (Chip Ganassi) ha finalitzat en la segona posició del GP de Portland, però ho ha fet per darrera de Will Power (Penske), el seu rival més directe en la lluita per revalidar el títol de l’IndyCar. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor continua liderant la general de l’IndyCar, però l’australià s’ha situat a només 54 punts. Quan només queden tres curses en ovals per finalitzar el campionat –dues aquest proper cap de setmana–, hi ha vuit pilots que matemàticament poder ser campions, tot i que els quatre primers semble que són els que tenen possibilitats.

El català ha sortir des de la tercera posició de la graella, just al darrera de l’australià, i ben aviat han superat al nord-americà Sabntino Ferrucci (A.J. Foyt) que havia fet la pole. Will Power s’ha mantingut sempre al davant, menys en les entrades al box, amb Àlex Palou al seu darrera a poc més d’un segon. El català l’ha intentat superar un parell d’ocasions sense èxit. En el darrer canvi de pneumàtics Àlex Palou s’ha vist obligat a posar els durs, mentre que Will Power encara en tenia uns de tous i això l’ha permès distanciar-se clarament i guanyar amb nou segons de marge. El segon lloc del català no ha perillat mai i el tercer ha estat el nord-americà Josef Newgarden (Penske) a tretze segons del català.

Àlex Palou és primer amb 484 punts i Will Power ocupa el segon lloc amb 430. La tercera posició l’ocupa el nord-americà Colton Herta (Andretti) amb 417 punts i la quarta plaça és pel neozelandès Scott McLaughlin (Penske) amb 396.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)