Més motor

Palou és cinquè, cedeix punts a Power, però aquesta nit pot ser campió de l’IndyCar

El pilot català ha de treure 12 punts a l’australià en la segona cursa de Milwaukee per revalidar el títol

Àlex Palou (Chip Ganassi) és cinquè en la primera cursa de Milwaukee i pot guanyar el títol de l’IndyCar en la segona que es disputa aquesta nit (21 h catalana). El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha minimitzat els danys en la primera de les dues curses que s’han de disputar en aquest oval. El català ha cedit 11 punts al seu més directe rival pel títol, Will Power (Penske) que ha finalitzat en la segona posició i ara està a 43 punts en la general del campionat. La victòria ha estat pel mexicà Pato O’Ward (Arrow) la tercera de la temporada

Àlex Palou suma 514 punts i l’australià 471, mentre que el tercer és el nord-americà Colten Herta (Andretti) amb 426, a 88 punts del català i pràcticament descartat de la lluita pel títol ja que en queden 108 en joc. Àlex Palou revalidarà el títol de campió si treu 12 punts a Will Power i acaba la segona cursa amb 55 punts d’avantatge, ja que només quedaria una prova a Nashville i 54 punts en joc. El català s’asseguraria el títol si guanya (50 punts) i és el que més voltes ocupa el primer lloc (1 punt per ser líder i 1 punt per ser el que ha liderat més voltes), encara que Will Power finalitzes en la segona posició (40 punts).

En la primera cursa de Milwaukee Àlex Palou ha sortit des de la dotzena posició i ha quedat atrapat en la zona intermèdia del grup. Passada la meitat de la prova ha evitat per poc un accident entre dos monoplaces i en les ultimes voltes ha estat capaç de remuntar i tornar a ocupar un lloc entre els cinc millors. En la segona cursa el català sortirà des de la desena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)