Opinió

Cap de trons

Samardo Samuels ha de veure que lluitant contra el món no es va enlloc

Lentate sul Seveso és una població de la Llombardia de 15.000 habitants, ubicada al nord de Milà. Allà i en les instal·lacions de la ciutat –el club milita a la Serie C Silver del pallacanestro–, hi està treballant fa alguns dies Samardo Samuels per mantenir el to físic, en espera que li arribin ofertes. Però més que conservar la forma, el que li cal és asserenar-se i replantejar-se l’actitud en dinàmiques col·lectives. Si no, les portes se li tancaran –almenys, a Europa– perquè les informacions relacionades amb actes d’indisciplina corren com la pólvora.

A Samuels se’l coneix bé aquí a casa nostra des del seu pas pel Barça Lassa. Un pas que llevat d’actuacions esporàdiques, va tenir poca rellevància i que va iniciar-se amb molt mal peu per la seva indiscreció. Abans fins i tot que el club anunciés el seu fitxatge, va penjar a Instagram una imatge on es veia clarament com firmava el contracte. Des que va marxar-ne l’estiu del 2016, Samuels ha jugat en cinc equips, en què ha destacat més per les seves excentricitats que no pas pel que ofereix en pista. Enguany, va arribar al Betis per ser-ne un dels pilars a la Lliga Endesa, però no va resistir ni la pretemporada. En un amistós, es va negar a jugar la segona part per un enfrontament amb Alejandro Martínez i va esbombar per les xarxes socials la seva falta de feeling amb el tècnic. L’acomiadament va ser immediat. Després de disputar un parell de partits amb el Maccabi Haifa, el Partizan va apostar per ell. Una bona estrena –16 punts i 7 rebots contra el Cibona– no va tenir continuïtat i el tècnic el va anar apartant de la rotació. No només es va desfogar contra el club perquè no havia rebut encara la primera nòmina, també va declarar que no concedia entrevistes a dones. Un missatge que esborraria del seu Instagram poc després, però que va costar-li una altra rescissió, a més de moltes crítiques pel seu sexisme. Samuels ha de veure –o algú l’hauria d’orientar– que lluitant contra el món no es va enlloc, tot i que siguis una estrella. I ell precisament no ho és.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)