Franja TV3

Dimarts, 24 gener de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Pere Aragonès, secretari d'Economia. Tot seguit, es recorda la diàspora de l'any passat de famílies gitanes arran d'una venjança, i quina és la situació actual als barris de La Mina, a Sant Adrià del Besòs, i Sant Roc, a Badalona. També s'entrevista Marc Cot, coautor del llibre Es fácil ser moderno si sabes cómo. Nacho Martín Blanco, Josep-Lluís Carod-Rovira i Ismael Peña-López analitzen l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
A la Facultat de Veterinària de la UAB tenen 10 ases, 2 eugues i 250 ovelles, entre molts altres animals. L'objectiu és mostrar als alumnes com és la vida real d'un veterinari, en tots els seus àmbits.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Tallarines amb carxofes
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
La Mercè ha descobert que li van robar la targeta i es quadra davant de la Lídia. Aquesta està amoïnada perquè la Menchu no dóna senyals de vida, i necessita urgentment els diners. Per la seva banda, l'Àxel tapa un error de la Nora i la Maribel l'esbronca amb una certa duresa.
Sèries
Durada: 50'
16.40
Divendres
El Fòrum Econòmic Mundial reuneix novament a Davos líders polítics i empresarials d'arreu del món. És en aquest marc on Oxfam-Intermón publica Una economia per al 99%. Per parlar d'aquest informe i del cas concret de Catalunya, el programa convida Íñigo Macías, responsable d'investigació i coautor de l'informe d'Oxfam-Intermón. A continuació, a En clau de Pardo es parla del tempo, és a dir, la velocitat a què s'ha d'interpretar o a què veritablement s'interpreta una composició musical. Finalment, des de Cabrera de Mar, Espartac Peran visita la tomba de l'actor Paco Martínez Soria. També passeja per algunes de les localitzacions que s'han utilitzat per rodar la sèrie La Riera.
Altres
Durada: 160'
19.20
El Faro, cruïlla de camins
El Luis Villamil utilitza l'excusa d'unes estovalles tacades per provar de reprendre el contacte amb l'Ángela d'amagat de la Rosa. Per la seva banda, la Patricia està decidida a tornar-se'n a casa dels seus pares i s'acomiada de tothom, fins que, en l'últim moment, el Mario li ofereix feina a la floristeria i accepta quedar-se.
Sèries
Durada: 55'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Mediació
Des de fa uns anys la societat s'ha dotat d'una nova manera de resoldre els conflictes entre parts enfrontades. Cada vegada s'opta més per buscar un bon acord que una mala sentència, que tindria un cost molt més elevat.
Documentals
Durada: 65'
23.00
Sense ficció
La noia que no es volia morir
El documental s'aproxima a la història de Carina Melchior, una noia sorprenentment recuperada d'un accident de cotxe, quan els metges esperaven la seva mort cerebral.
Documentals
Durada: 80'
00.20
Món 324
Per començar, l'espai analitza el primer discurs de Donald Trump, explica qui és del clan Trump i el paper que juga en la trajectòria del nou president americà. La segona part del programa està dedicada a la guerra de Líbia i ofereix un reportatge exclusiu de l'ofensiva de l'exèrcit libi contra Estat Islàmic, a Sirte.
Altres
Durada: 30'
00.50
Tria 33
Lluís Marquina explica com els mòbils poden esdevenir aliats a l'hora de crear música.
Altres
Durada: 10'
01.00
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 60'
02.00
El Faro, cruïlla de camins
La Carmen es posa en contacte amb l'Ángela per dir que els vol ajudar a trobar el Diego amb tot el que tingui al seu abast, però rep un anònim d'advertència que no avisin la policia. Al Faro, per la seva banda, desesperades com estan, creuen que els poders de la Susana les poden ajudar a trobar alguna pista relacionada amb el nen. Pel que fa al Luis, no té clar si se'n va a Mèxic: alguna cosa l'empeny a quedar-se.
Sèries
Durada: 50'
02.50
Ritmes a l'estudi
Phat Fred. Espai musical on es pot veure, en 26 capítols, 26 bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
The Suitcase Brothers. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'