Franja Antena 3

Dimarts, 24 gener de 2017
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 135'
08.30
Espejo público
S'entrevista la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy. La política parla sobre la situació actual del partit i analitza la figura de Mariano Rajoy, així com la de les seves companyes de partit Soraya Sáez de Santamaría i María Dolores de Cospedal.
Altres
Durada: 230'
12.20
Karlos Arguiñano en tu cocina
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents.
Altres
Durada: 25'
12.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
14.00
Los Simpson
Krusty, caballero sin espada
Els Simpson són una peculiar família nord-americana de classe mitjana. El Homer i la Marge són els pares de tres nens adorables: el Bart, la Lisa i la Maggie.
Sèries
Durada: 60'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 30'
16.30
Amar es para siempre
La senyora Ana María descobreix la veritable situació econòmica de la família. El Jaime, per la seva banda, confirma a la Nuria la seva relació amb l'Henar donant per fet que ella té una relació amb el Pallarés. Paral·lelament, a causa del parany del Rafael, el Juanma ja no serà una amenaça per a la María i el Gonzalo.
Sèries
Durada: 60'
17.30
El secreto de Puente Viejo
La Beatriz es posa a la defensiva i ho nega tot, però ni l'Hernando ni la Camila la creuen. El Cristóbal, mentrestant, sorprèn el Carmelo volent rematar el Severo. El Mauricio, per la seva banda, no sent cap simpatia envers la Caridad, però la Fe sembla estar molt unida a ella. Paral·lelament, el part de la Candela es va complicant per moments.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Ahora caigo
En una setmana molt romàntica, diversos dels oponents anuncien que volen intentar aconseguir els 100.000 euros de premi per celebrar les seves noces.
Altres
Durada: 75'
20.00
¡Boom!
Programa en què un equip de concursants ha de desactivar bombes responent diverses preguntes correctament dins d'un determinat període de temps. Els jugadors han de desactivar la bomba tallant certs cables de colors que representen les diferents respostes. Si el jugador respon correctament, els diners del premi es mantenen intactes. Si el jugador talla el cable equivocat o es queda sense temps, la bomba explota.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Matías Prats i Mónica Carrillo t'esperen de dilluns a divendres a les 21:00 h. per informar-te de tot el que passa a Espanya i fora les seves fronteres.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.40
La previsión de las 9
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 5'
21.45
El hormiguero 3.0
Talk show els continguts del qual giren al voltant de l'humor, les entrevistes i els experiments de divulgació científica.
Altres
Durada: 55'
22.40
Pulsaciones
L'Alex i la Lara investiguen la relació existent entre la mort del Rodrigo i el cas dels desapareguts que el periodista estava investigant. Amb l'ajuda del Gabriel, un expert en la teoria de la memòria del cor, l'Alex comença a entendre les imatges que li envia el cor del Rodrigo. La Marian, per la seva banda, es veu sobrepassada per la situació.
Sèries
Durada: 80'
00.00
Pel·lícula: La vida secreta de una madre soltera
Delaine Morris, mare de dos fills, s'adona que la seva vida conjugal no té sentit. Mentre passa per un divorci desagradable, tracta de redescobrir la seva pròpia identitat. Aviat coneix un atractiu jove que li ensenya a esdevenir la dona que realment vol ser. No obstant això, la Delaine s'acaba obsessionant amb ell.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.30
Pel·lícula: El crucero del misterio
L'Alvirah i la Regan són convidades a un creuer per a la presentació del nou llibre de la Nora, mare de la Regan. Quan l'Alvirah presencia un intent d'assassinat, ella i la Regan han de protegir la víctima i desemmascarar l'assassí.
Pel·lícules
Durada: 75'
02.45
Campeonato europeo de póquer
Emissió del Campionat europeu de pòquer.
Altres
Durada: 30'
03.15
Comprando en casa
Espai que permet comprar des de casa productes exclusius d'electrònica, televisió i vídeo, informàtica, bellesa i salut, llar, esports, cuina i bany.
Altres
Durada: 30'
03.45
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 135'