Franja TV3

Diumenge, 30 abril de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 20'
10.30
Signes dels temps
Diàleg entre cristianisme i islam
El programa entrevista Jean Jacques Pérennès, director de l'Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem. Jean Jacques Pérennès és un frare dominic que s'ha compromès amb el diàleg entre el cristianisme i l'islam. La Generalitat de Catalunya l'acaba de distingir amb el VI Memorial Cassià Just.
Altres
Durada: 30'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la Missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del Santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
GR Terres del sud
Sudvenirs
Una ruta que serveix per repassar el periple per les terres del sud.
Documentals
Durada: 50'
13.05
Polònia
El PP té tants casos de corrupció i tants investigats que converteix l'Audiència Nacional en casa seva. A més, es dona a conèixer el pla de Mariano Rajoy per aconseguir suports en la seva declaració pel cas Gürtel. Mentrestant, Jordi Pujol Ferrusola passa la primera nit a la presó. I Lluís Llach dona explicacions sobre les seves polèmiques declaracions. Per la seva banda, Paco Marhuenda es vol fer independentista i el president de l'ANC, Jordi Sànchez, presenta els nous comandos de mobilització ràpida per protestar contra atacs del govern espanyol.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
Al programa d'aquesta setmana, Roger de Gràcia rep la visita d'un comensal molt còmic a la taula d'El sopar. També es descobreix quin misteri s'amaga al darrere d'un dels plats del nou programa Joc de cartes. Un dels cuiners té una sorpresa preparada que ningú s'espera. A més, es mostren els avis i àvies més amables amb els companys de la premsa i es visita un hotel que fa molta por.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Whiteout
L'agent Carrie Stetko s'ocupa de la seguretat d'una base científica de l'Antàrtida, al lloc més aïllat i inhòspit del planeta. Quan està a punt de tornar per fi a casa, un pilot descobreix un cadàver enmig de la neu i tot indica que es tracta d'un assassinat. Amb tot el personal a punt d'evacuar la base per l'arribada d'una gran tempesta, el culpable és a tot just unes hores d'escapar, de manera que el temps corre en contra de l'agent.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Pel·lícula: La jaqueta de molts colors de Dolly Pa
Basada en la vida de Dolly Parton, aquesta pel·lícula narra la història de la família Parton, unida en la seva lluita per superar una tragèdia devastadora. Gràcies al poder curatiu de l'amor i la fe, i a un abric esparracat, la Dolly va arribar a convertir-se en la llegenda que és avui.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.45
Pel·lícula: Buscant l'Amanda
Taylor Peters és un guionista i productor de televisió que veu com la seva vida canvia radicalment a causa de la seva addicció al joc i a les drogues. En un intent desesperat per salvar el seu matrimoni, el Taylor va a Las Vegas amb la intenció d'acabar amb els seus vicis.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.30
Generació digital
Es mostra com la tecnologia entra en joc en el cinema, concretament en la pel·lícula Un monstre em ve a veure, de Juan Antonio Bayona. El programa també s'endinsa en el moviment paperless, que vol eliminar tota la paperassa del dia a dia, i es fa el perfil digital a l'actriu Agnès Busquets.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Qui és Macron?
Després dels resultats electorals de la primera volta de les eleccions presidencials franceses, Emmanuel Macron reafirma la seva posició com a possible pròxim cap d'estat de França. Aquest documental gira al voltant de la seva figura i ideari.
Altres
Durada: 35'
22.35
Fora de sèrie
Sílvia Cóppulo i el pare abat de Montserrat
Sílvia Cóppulo, presentadora del programa Catalunya vespre de Catalunya Ràdio, conversa amb el pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler. La periodista explica per què ha escollit el pare abat i més tard tots dos aborden el paper social de l'Església o la crisi dels refugiats. També parlen de política i, en concret, del procés que viu Catalunya.
Altres
Durada: 60'
23.35
El lloc dels fets
Un mecenes desenganyat-Palau Maricel de Sitges
A la Catalunya de principis del segle XX s'impulsaven el catalanisme i la cultura. Se solapaven el modernisme i el noucentisme, i el prestigi dels creadors catalans augmentava en el món de l'art. L'impuls cultural també arribava a través de la creació de la Mancomunitat, amb Prat de la Riba, les normes ortogràfiques de Pompeu Fabra, l'Institut d'Estudis Catalans d'Eugeni d'Ors, etc. Tot per configurar el país i renovar-lo culturalment.
Documentals
Durada: 45'
00.20
Gol a gol
El programa fa un ampli seguiment de la jornada de la Primera i la Segona Divisió, posant especial atenció als equips catalans com el Barça i l'Espanyol i també als que juguen a la divisió de plata, Girona, Nàstic i Reus.
Esports
Durada: 70'
01.30
El Faro, cruïlla de camins
La Carmen, l'Iván i el Ricardo acaben de descobrir el robatori de la caixa forta del despatx de direcció, que ara ocupa el Ricardo. Mentrestant, l'Iván sospita de la Carmen; la Carmen, del Ricardo, i el Víctor desconfia, fins i tot, de la Rosa.
Sèries
Durada: 50'
02.20
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.20
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.20
Jazz a l'estudi
Hat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.20
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'