Franja La 1

Diumenge, 30 abril de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Seguridad vital
Amb els convidats Juan Carlos Delgado, El Pera, i el periodista Diego Losada, avui es mostra com circular per un pàrquing sense cometre imprudències i es parla de les principals característiques del cotxe elèctric.
Altres
Durada: 30'
10.00
Viaje al centro de la tele
Pesos pesados (II)
Segona part del recopilatori dels artistes més importants que han passat per TVE.
Altres
Durada: 30'
10.30
Españoles en el mundo
Inclou Tirol, Kenia i Cartagena de Indias: Es visita Cartagena de Indias, la cinquena ciutat més gran de Colòmbia.
Documentals
Durada: 160'
13.10
S.O.S Alimentos. Karra al rescate
Murcia
En aquest lliurament, Karra Elejalde comença la recerca de l'all elefant, una mena d'all gegant a punt de desaparèixer. Viatja a Múrcia, on hi ha l'únic hort que el cultiva. En la missió té dos còmplices: el Nico, o José Ginés Nicolás, xef del restaurant Rincón de Pepe, i Juan Marín, pagès i cuiner tradicional.
Altres
Durada: 50'
14.00
Flash moda
El programa d'avui comença amb la cantant Lolita, que molt aviat presenta un nou programa en aquesta cadena. A més, es viatja a Barcelona per conèixer les últimes tendències en moda nupcial i la top model portuguesa Sara Sampaio revela els seus trucs de bellesa.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Super papá
El Mark i la Greta no volen tenir fills, però la Greta es queda embarassada sense voler. Llavors el Mark descobreix que per la seva donació d'esperma anys enrere té 99 fills que acaben d'interposar una demanda de paternitat, uns perquè no tenen pare i uns altres per voler conèixer el seu pare biològic.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.25
Sesión de tarde: Lilly Schonauer: Amor en familia
Fa més de 20 anys que Johanna Gruber va deixar marxar el Walter, l'home de la seva vida, i va trencar així una relació que la va deixar destrossada. Ara viu amb Klaus Richter, un home assenyat que li dona la seguretat que necessita. Però, de sobte, es troba amb el Walter i la seva tranquil·litat desapareix.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Sesión de tarde: Por amor y pasión
La jove Amy Fox viatja a Cornwall per visitar la famosa escriptora Margaret Griffin. Durant anys, l'Amy va ser la seva seguidora més fidel, i amb el temps han arribat a ser fins i tot amigues. L'Amy hi va per l'aniversari de l'escriptora i pel camí es troba amb el jove Daniel, el fill de la Margaret. La vida de tothom canvia des de llavors.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Miguel Ángel Muñoz, guanyador de MasterChef Celebrity, repta els aspirants a reinterpretar un plat tan clàssic com és la carn d'olla. A més, els aspirants coneixen els encants de Granada, l'Alhambra i el palau dels Còrdova. I entre els comensals hi ha Antonio Carmona, Pastora Soler, José Manuel Soto, Manu Tenorio i Victorio & Lucchino. Per la seva banda, el guanyador de la prova per equips decideix si els seus companys cuinen salmó fresc o en llauna.
Altres
Durada: 175'
01.00
Pel·lícula: Mystic River
Jimmy Markum, Dave Boyle i Sean Devine van créixer junts en un perillós districte de Boston. Vint anys més tard, els tres amics es retroben per resoldre l'assassinat de la filla del Jimmy, de només 19 anys.
Pel·lícules
Durada: 135'
03.15
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 165'