Franja TV3

Dimarts, 2 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball. El programa també parla de la situació dels metges d'atenció primària que se senten sobrecarregats i demanen més inversió, es visita una parella en què tots dos passen dels 100 anys i s'exposen els mecanismes que poden ajudar a reconduir la por dels nens. Per acabar, s'analitza l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
A vegades, el comportament de la natura es nega a sotmetre's als interessos dels humans. Els temporals de vent i onades que cíclicament castiguen les costes catalanes sovint provoquen desperfectes indesitjables en les platges i passejos marítims dels municipis de costa. Les administracions es veuen obligades a reconstruir aquesta façana de cara al mar. El programa d'avui dona a conèixer les estratègies més innovadores i autosostenibles que es poden aplicar dins i fora de l'aigua pel que fa a la política de costes.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pizza d'anxoves
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
El David que va trucar a l'Ània el dia del casament era la seva ex i el Lluís es posa gelós. A més, els dos germans que van segrestar l'Omar es posen en contacte amb la Lídia perquè volen més diners. Mentrestant, l'Emili continua insistint per convèncer la Mercè de convertir-se en la seva esposa.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Nashville
Em sap greu per tu, amic meu
Mentre la Rayna es prepara per al seu primer concert al costat de la Juliette a San Diego, el Liam li fa una oferta interessant. A més, el Gunnar i la Scarlett fan un viatge.
Sèries
Durada: 45'
17.20
Divendres
L'espai analitza l'actualitat política, cultural i social d'aquest cap de setmana llarg. Després es parla de música country i de Nashville amb alguns col·laboradors del programa, i Pedro Pardo explica com la lletra condiciona del tot el tipus de música que s'utilitza en una cançó. A més, el programa comença la setmana des de Tavertet, municipi de la comarca d'Osona.
Altres
Durada: 160'
20.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
20.25
Zona Champions
Anàlisi de la jornada de Champions League.
Esports
Durada: 15'
20.40
UEFA Champions League
Semifinal: partit d'anada. Comentaristes: Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada. Des l'estadi Santiago Bernabéu.
Esports
Durada: 130'
22.50
La gent normal
Parelles amb diferència d'edat, en què es nota?
En aquest capítol es parla de la diferència d'edat entre parelles i sobre si pot ser un problema. Tres parelles amb edats tan allunyades que pertanyen a generacions diferents expliquen com es van enamorar i com ho viuen.
Altres
Durada: 50'
23.40
Valor afegit
La indústria 4.0
L'espai explica què és la indústria 4.0. Es tracta de tenir a fàbrica tota la informació digitalitzada, a internet i al núvol per poder accedir a les tecnologies més avançades. Els experts asseguren que serà imprescindible per a la supervivència i bona salut de les indústries i que caldrà implementar-la de manera gairebé obligada.
Altres
Durada: 35'
00.15
Món 324
Le Pen o Macron, l'hora de la veritat per França i Europa
Programa especial d'una hora de durada, des d'un plató virtual del palau de l'Elisi, dedicat a la segona volta més inèdita de la història recent francesa.
Altres
Durada: 65'
01.20
Tria 33
Nou disc de Mishima i la banda sonora dels videojocs
Divendres 5 de maig Mishima pública disc nou, Ara i res, el vuitè del grup barceloní. Jofre Font s'ha trobat amb ells i ha parlat dels detalls del nou treball del grup. A més, Lluís Marquina es fixa en aquells videojocs en els quals la música no només forma part de la banda sonora, sinó que també passa a ser l'acció principal.
Altres
Durada: 15'
01.35
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 60'
02.35
Ritmes a l'estudi
Shark. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
Delta Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
04.30
Jazz a l'estudi
Marc Ayza. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.30
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 30'