Franja La 2

Dimarts, 2 maig de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Los secretos de los abejorros
Les abelles tenen fama de ser molt treballadores, ja que els borinots ho són encara més; tant és així que hi ha una cria industrial de borinots pol·linitzadors. Arriben a recol·lectar al dia el pol·len de mil flors, de manera que jardiners i agricultors utilitzen les seves colònies per fertilitzar les seves plantes i collites.
Documentals
Durada: 50'
07.50
La caza
A contrarreloj
Un viatge per diferents racons del món on la caça és la protagonista.
Documentals
Durada: 70'
09.00
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
09.25
Pel·lícula: Con la pata quebrada
A partir de fragments de 180 pel·lícules espanyoles de ficció i documentals, aquest treball segueix l'evolució de la imatge de la dona en el cinema espanyol des dels anys 30 del segle passat fins a l'actualitat.
Pel·lícules
Durada: 85'
10.50
Pel·lícula: La expulsión de los moriscos
Producció que explica qui eren els moriscos, quina era la seva organització, les zones en què estaven assentats i com eren els seus costums i hàbits. A més, dóna a conèixer com va ser possible realitzar una expulsió de prop de 300.000 persones a diferents punts del Magrib.
Pel·lícules
Durada: 55'
11.45
Documenta2
Inclou En busca del pueblo de Hitler: Guerra total: A finales de 1944, los alemanes se retiraban de todos los frentes, la derrota era solo cuestión de tiempo. Los aliados no solo luchaban contra una maquinaria militar sino también contra una mentalidad.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Mañanas de cine: Trampa para un forajido
Tot tipus d'agents federals, disfressats de bandolers, intenten desemmascarar els autors d'un important robatori. Entre els malfactors es descobreix ni més ni menys que al xèrif, l'alcalde i al banquer.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.10
Destino: España
Euskadi
Programa de reportatges que busquen oferir la visió que tenen d'Espanya els estrangers que viuen al país.
Altres
Durada: 55'
15.05
El expreso de los Balcanes
Serbia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 40'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 35'
16.20
Grandes documentales
Inclou Juego de leones i Sobrevivir en el Serengeti
Documentals
Durada: 110'
18.10
Documenta2
Inclou Los setenta: Estados Unidos contra Nixon: Aquest capítol se centra en el famós cas Watergate, que va enfrontar el govern dels Estats Units amb el president d'aquell moment, Richard Nixon, després de ser esquitxat per un cas d'espionatge.
Documentals
Durada: 45'
18.55
Paraísos cercanos
La llanura Padana, las riberas del arte (II)
El riu Po i la seva conca hidrogràfica han donat lloc a una de les zones més riques i complexes d'Europa.
Documentals
Durada: 60'
19.55
Tips
Per acostar l'espectador a l'últim en tecnologia, moda, benestar, música i cuina, entre d'altres, el programa parla amb col·laboradors i experts en diferents disciplines.
Altres
Durada: 65'
21.00
Economía de bolsillo
Hipotecas
Programa centrat en les hipoteques, que parla dels avantatges i inconvenients que tenen. Per explicar-ho de la millor manera possible, el programa viatja a l'antiga Roma i mostra les peripècies d'una parella interessada a comprar un pis per evitar les clàusules abusives d'un contracte d'hipoteca.
Altres
Durada: 30'
21.30
Página 2
Roberto Santiago
Roberto Santiago parla d'Ana, la seva primera novel·la per a adults, i que és un thriller judicial. A més, es cuina llobarro amb merenga de sal, una recepta extreta de Crematorio, de Rafael Chirbes, i es descobreix el cànon d'Iván Repila. També es passa una jornada amb el dramaturg Pablo Gisbert.
Altres
Durada: 30'
22.00
Historia de nuestro cine: La madriguera
Durant cinc anys, en el matrimoni de la Teresa i el Pedro no ha passat res extraordinari. Viuen en un escenari còmode, en què alguns objectes d'exquisida fredor adquireixen un sentit exacte.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 20'
00.05
Documentos TV
Inclou El dragón de las mil cabezas
Documentals
Durada: 65'
01.10
Versión española: Propios y extraños
A les dues de la matinada a Madrid comença una emissió del programa de ràdio Propios y extraños, seguit per una audiència fidel i nombrosa que a aquestes hores de la nit treballa, estudia o senzillament no pot dormir. Mitjançant internet, el programa s'escolta a ciutats d'altres països, llunyanes però també properes, com Buenos Aires.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.00
Conciertos de Radio 3
Shepherd. Shepherd és el projecte de Juan Jaramillo al costat d'Ale Caracuel, Daniel Hacha i Marcos González.
Altres
Durada: 30'
03.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 150'