Franja TV3

Dimecres, 24 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Fernando de Páramo, portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament, i també Albano Dante Fachin, secretari general de Podem. Després es parla de la campanya iniciada per les farmàcies per prevenir el càncer de pell, entrevistant Núria Bosch, vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. També es conversa amb els actors Joan Negrié i Rosa Boladeras, que protagonitzen l'obra Els tres aniversaris, una comèdia dirigida per Jordi Prat i Coll que es podrà veure a la sala Villarroel fins al dia 11 de juny. Finalment, Carles Fernández, Laia Bonet i Dolors Genovès analitzen l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Aquesta setmana, a la secció el Joc de Catalunya, es parla de reciclatge i art. Aquests dos mons es reuneixen al taller de l'escultor Raül Beteta, especialitzat en obres artístiques a partir de ferralla.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Berlina de xia
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
Avui se saben més coses de la pistola que duia l'Ània el dia que va cobrir el Lluís i va transportar la droga de la Lídia i la Menchu. A més, la Susi ha trobat pis i se n'anirà aviat de casa d'en Marçal. Per la seva banda, la Tilda porta molt malament la separació de la Griselda. La metgessa sembla molt segura de la decisió que ha pres.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Nashville
No obris la porta
Com que no veu un futur clar, la Rayna es planteja deixar Edgehill i emportar-se els drets de la seva música. Mentrestant, el Gunnar i l'Avery pretenen proposar al Zoey que gravi amb ells algunes cançons. Paral·lelament, la Scarlett es veu obligada a potenciar més la seva imatge si no vol passar desapercebuda davant la Layla.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Divendres
Genís Sinca parla avui del nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Més tard, s'entrevista Antoni Tahull, enginyer industrial i president de la subcomissió del sector elèctric del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, per parlar de la viabilitat energètica d'una Catalunya independent. Després, es repassa l'actualitat política, cultural i social del dia amb alguns dels col·laboradors habituals, als quals se suma Abel Mariné, catedràtic en Nutrició per la Universitat de Barcelona, que parla del nou decret del govern pel qual els ramaders podran vendre llet crua directament al consumidor. I en la seva visita a Reus, el programa s'acosta al Gaudí Centre Reus.
Altres
Durada: 225'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
El Peyu mostra els millors nyaps de la Bisbal d'Empordà i fa tertúlia amb tres savis de la vila. D'altra banda, Anna Bertran surt al carrer a generar confusió amb un aliat molt especial, l'actor Toni Albà. A més, Marta Ferrusola canta a les APM Sessions, Pedro Sánchez i companyia participen a La ruleta de la suerte, Josep Maria Bartomeu parla clar sobre el futur del club blaugrana, es balla amb l'Sputnik i es pot veure un Street Fighter versió Chiquito de la Calzada.
Altres
Durada: 40'
22.35
El Foraster
Calella de Palafrugell
El Foraster visita Calella de Palafrugell en temporada baixa per trobar la Calella dels calellencs i es troba amb tot el contrari, cales plenes de gent de fora, més de 500 nedadors disposats a nedar mitja marató a mar obert. Però, després d'això, la calma arriba i Quim Masferrer s'endinsa en la Calella més autèntica, la de l'hivern. Amb els seus veïns visita un camp de patates on aparca un helicòpter i coneix la primera persona que va sentir Mediterráneo de Serrat.
Altres
Durada: 60'
23.35
El Foraster
Maçanet de Cabrenys
Quim Masferrer visita la població de Maçanet de Cabrenys, que està situada a l'Alt Emportà i té un total de 806 habitants.
Altres
Durada: 60'
00.35
Tria 33
Anna Guitart proposa una selecció de contes: Corre, pare, corre!, de la coreana Kim Ae-Ran; De foc i de sang, una antologia de Víctor Català; Risc, de diversos autors, i Cuentos para mi hijo Manolillo, de Miguel Hernández.
Altres
Durada: 15'
00.50
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.20
El Faro, cruïlla de camins
El Ricardo descobreix que la Feng volia marxar sense explicar-li les anomalies dels documents de la urbanització de luxe que ella mateixa va traduir. Aquesta fugida frustrada és per a ell la prova que el Víctor amaga alguna cosa gran.
Sèries
Durada: 45'
03.05
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smothtime. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.05
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Jazz a l'estudi
Joan Diaz. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'